Rotax Max Kart Huren

Rotax-Max-Banner

Karten is de basis van de autosport. Coureurs als Fernando Alonso, Lewis Hamilton, Sebastian Vettel en natuurlijk Max Verstappen zijn allemaal begonnen in de kartsport. De snelheidsbeleving die je in een professionele racekart krijgt is ongekend en is een ervaring die je niet snel vergeet!

Rotax Max Experience by Autostrada Motorsport

Sinds 2013 organiseert Autostrada Motorsport de Rotax Max Experience. Dit is een “arrive en drive” concept voor mensen die graag eens in een echte racekart willen rijden. De Rotax Max Experience is een geheel verzorgde dag waarbij je wordt begeleid door een instructeur en monteur. De dag begint met een korte kennismaking en uitleg van het desbetreffende circuit. Waar ligt bijvoorbeeld de ideale racelijn, wat zijn de moeilijke bochten en waar liggen de rempunten. Vervolgens krijg je een korte introductie van de kart en wordt de zitpositie juist afgesteld. Na een laatste check ga je de baan op, waarna de instructeur aanwijzingen geeft als dit nodig is.

Er wordt gereden in sessies van 10 minuten, tussendoor wordt de kart gecontroleerd en analyseren we de gereden heat; wat ging er goed en wat kan er verbeterd worden. Na een korte pauze met hapje en drankje ga je de baan weer op om de verkregen tips in praktijk te brengen en de rondetijd nog scherper te zetten. Tijdens de Rotax Max Experience worden er foto’s en video’s gemaakt die je gratis mee krijgt.

De Karts: CRG Rotax Max Senior

Autostrada Motorsport maakt gebruik van CRG karts, een internationaal topmerk waar onder andere Max Verstappen het Europees en Wereldkampioenschap mee heeft gewonnen. De Rotax Max Senior is de populairste kartmotor in Nederland, de 125cc 2-takt motor levert ongeveer 30 pk met een maximum toerental van 14.500 toeren. De kart weegt slechts 85 kg en accelereert hierdoor in 5 seconden naar 100 km/h, afhankelijk van het circuit is een topsnelheid van 120 km/h mogelijk. Al onze karts zijn uitgerust met laptimers zodat tijdens het rijden de rondetijden beschikbaar zijn voor de coureur.

Reserveren

De Rotax Max Experience van Autostrada Motorsport is te boeken voor een halve dag of een hele dag. Bij een hele dag mag de kart gedeeld worden met een vriend(in) maar het is natuurlijk veel leuker om samen het circuit op te gaan. Reserveren is heel simpel: selecteer de gewenste datum, het circuit en of je een hele of halve dag wil karten. Vervolgens krijgt u van ons een e-mail met de beschikbaarheid. Op onze Facebook-pagina vind je meer foto’s en video van de Rotax Max Experience.

Minimum leeftijd: 16 jaar
Enige kartervaring is gewenst!

Wat voor karts gebruiken wij?

Wij rijden met:
-CRG Karts
-Rotax Max Senior motoren

Op welke circuits wordt er gereden?

Er wordt gereden op:
-Berghem
-Eindhoven
-Strijen
-Genk (€50 Toeslag)

Wanneer kan ik rijden?

Afhankelijk van het circuit:
-Dinsdag
-Woensdag
-Vrijdag
-Weekend

Impressie Rotax Max Experience by Autostrada Motorsport

Prijzen

Kart Delen met vriend(in)

Vier heats p.p. in een Rotax Max Senior
€180 p.p.

Theorie


Instructie van de kart


Analyse van rondetijden en tips


Inclusief raceoverall, karthandschoenen en helm


Gratis Foto’s & Video’s


4 Heats karten p.p.


Duur: 6 uur


Tijdstip: 12:00-18:00 uur

Halve Dag Karten

Vijf heats in een Rotax Max Senior
€230 p.p.

Theorie


Instructie van de kart


Analyse van rondetijden en tips


Inclusief raceoverall, karthandschoenen en helm


Gratis Foto’s & Video’s


5 Heats karten


Duur: 3 uur


Tijdstip: 12:00-15:00 of 15:00-18:00

Ik wil de Rotax Max Experience boeken!

Mocht u binnen 24 uur geen e-mail van ons hebben ontvangen, controleer dan de spamfolder! 

See you on track!