Rotax Max Experience

karten in een professionele racekart

Iedere coureur is zijn racecarrière begonnen met karten. Nu kan ook jij proeven aan de snelheidsbeleving van een professionele Rotax Max Evo racekart, een ongekende ervaring die je niet snel vergeet!

Sinds 2013 organiseert Autostrada Motorsport de ‘Rotax Max Experience’, een arrive en drive concept voor mensen die eens in een échte racekart willen rijden. De Rotax Max Experience van Autostrada Motorsport is een geheel verzorgde dag waarbij je wordt begeleid door een instructeur en monteur.

De dag begint met een korte kennismaking en een uitleg van het desbetreffende circuit. We behandelen de ideale lijn, moeilijke bochten en de rempunten. Vervolgens krijg je een instructie van de CRG Rotax Max Evo waarmee je gaat rijden, want 30 pk op 85 kg is echt iets anders dan een Indoor Kart

Nadat je van ons een helm, overall en handschoenen hebt gekregen is het tijd om de baan te betreden en de enorme acceleratie van deze racekarts te ervaren. Na iedere heat analyseren we wat er goed en fout ging en krijg je tips om de rondetijd nog scherper te zetten!

Impressie

Rotax Max Experience

CRG Rotax Max Senior Evo

De karts van Autostrada Motorsport

CRG is een internationaal topmerk waar onder andere Max Verstappen het Europees en Wereldkampioenschap mee heeft gewonnen. Onze CRG karts zijn voorzien van de Rotax Max Senior Evo, de meest recente uitvoering van de populairste kartmotor in Nederland. De 125cc 2-takt motor levert ongeveer 30 pk en trekt door tot maar liefst 14.500 toeren.

Deze racekarts accelereren in 5 seconden naar 100 km/h en afhankelijk van het circuit is een topsnelheid van 125 km/h mogelijk. Al onze karts zijn uitgerust met handbediende voorremmen voor optimale remkracht. Op het stuur zitten laptimers zodat tijdens de heat de rondetijden zichtbaar zijn en wij ze achteraf kunnen uitlezen om de progressie te bekijken. 

Circuits

U kunt kiezen uit verschillende circuits
Circuit Berghem

Circuit Berghem
1.300 meter
Beschikbaar op: Woe-Vrij

Circuit Landsard

Circuit Landsard Eindhoven
1.100 meter
Beschikbaar op: Di-Woe-Vrij

Circuit Strijen

Circuit Strijen
650 meter
Beschikbaar op: Woe

Circuit Genk
1.400 meter
Beschikbaar op: Ma-Woe-Vrij

RESERVEREN

Plan hieronder een waanzinnige dag karten

De Rotax Max Experience van Autostrada Motorsport is hieronder te reserveren voor een halve dag of een hele dag. Selecteer een circuit naar keuze, let op de beschikbaarheid, het aantal karts en voeg eventueel vragen of opmerkingen toe. Omdat het enorm druk kan zijn in weekenden, 30-40 karts op de baan, zijn deze dagen alleen beschikbaar voor rijders die aantoonbare ervaring hebben.

Halve Dag

€225

Hele Dag

€350

Wat onze deelnemers zeggen

Recensie stefan Rotax Max Experience

Goede uitleg en met snelle en goede karts het circuit op. Iedere heat zijn we sneller gaan rijden en we hebben onze doelstellingen meer dan gehaald. Voor herhaling vatbaar!

Stefan

De ontvangt is zeer goed. Maarten is flexibel en neemt de tijd voor je. De karts worden super onderhouden en dat alles maakt het tot een geweldige middag karten. Top ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!

Dave

Recensie Nick Rotax Max Experience

Heerlijk dagje gehad op circuit de Landsard te Eindhoven! Écht aan te bevelen! Goed materiaal en top verzorging.

Nick

Als je geen eigen kart hebt, maar wel regelmatig zonder gedoe wil karten is dit ideaal. Arrive & drive met uitstekende coaching!

Marc

Meer reviews lezen over onze Rotax Max Experience, of zelf een review achterlaten, dat kan op deze pagina!

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen