Track Support

arrive and drive met je eigen kart

Karten is de meest laagdrempelige vorm van motorsport met een ongekende snelheidsbeleving. Bij Autostrada Motorsport kun je een racekart huren voor een dag, maar wat nou als je een eigen kart wil? Het kopen kopen van een kart is stap één, maar vervolgens komt er een hoop bij kijken. Waar stal je de kart, hoe vervoer je hem naar het circuit, heb je voldoende reserveonderdelen, heb je het juiste gereedschap en wat is de juiste afstelling?

Bij Autostrada Motorsport kunnen wij al deze zaken uit handen nemen, zodat je ontspannen naar het circuit komt en je volledig kunt focussen op het rijden. Met onze Track Support service preparen wij de kart voor een track day, vervoeren hem naar het circuit en ondersteunen je de gehele dag. Aan het einde van de dag nemen wij de kart mee naar Autostrada HQ en zorgen ervoor dat hij weer perfect afgesteld staat voor een volgende circuitdag.

Daarnaast ga je nooit alleen naar het circuit, je treedt toe tot onze Track Support Club en gezamenlijk bezoeken we de mooiste kartbanen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Italië. Gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel, met een gezonde onderlinge competitie.

Hoe werkt het

Stalling - Onderhoud - Ondersteuning

De Track Support service van Autostrada Motorsport neemt al het werk uit handen zodat jij alleen naar het circuit hoeft te komen met je racetas. Hieronder een korte opsomming wat Track Support omvat.

  • Stalling in onze beveiligde opslag
  • Preparen van de kart voor een circuitdag
  • Vervoer naar het circuit
  • Ondersteuning tijdens het karten
  • Data-analyse
  • 1-op-1 coaching*
  • Kartweekenden*
  • Wedstrijden*

* Optionele extra’s:

Welke karts ondersteunen wij

Zoals je wellicht al hebt gezien ondersteunen wij enkel karts van CRG. Een internationaal topmerk waar Max Verstappen, Lewis Hamilton en Nico Hulkenberg fabriekscoureur voor zijn geweest. Op het CRG-chassis kan vrijwel iedere motor gemonteerd worden, denk aan Rotax Max, TM, IAME. 

Kart verkoop

Heb je interesse in onze Track Support service maar nog geen kart? Geen probleem! Wij kunnen een nieuwe of gebruikte kart voor je samenstellen en naar wens opbouwen. Denk hierbij aan het bepalen van het juiste CRG-chassis, het plaatsen van de juiste stoel, het afstellen van de pedalen en natuurlijk het monteren van de motor.

Meer informatie?

Neem Contact Met Ons Op!

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen