Spectaculaire Bedrijfsuitjes

Bij Autostrada Motorsport kunt u natuurlijk ook bedrijfsuitjes of relatiedagen organiseren. Het voornaamste doel is vermaak en genieten van een mooie dag op het circuit, maar onze gemotoriseerd bedrijfsuitjes voegen ook elementen als spanning, competitie en resultaatgerichtheid toe.

Het circuit is een spectaculaire omgeving om uw bedrijfsuitje te organiseren of relaties te ontvangen. Autostrada Motorsport biedt diverse gemotoriseerde arrangementen aan, van rijden in een raceauto op het circuit, karten in professionele racekarts, kartwedstrijden op een buitenbaan tot aan Indoor Kart Clinics. Alle arrangementen staan onder leiding van ervaren instructeurs die u helpen het uiterste uit uzelf en de machine te halen. Uiteraard kunnen deze arrangementen gecombineerd worden met lunch of diner en eventuele vergaderruimtes.

Ervaar de sensatie van het racen met uw collega’s, relaties of netwerk middels de geheel verzorgde arrangementen van Autostrada Motorsport. Er zijn al arrangementen vanaf €45,- p.p. excl. BTW.

Vul onderstaand contactformulier in met uw wensen en wij maken een passende en geheel vrijblijvende offerte voor u.